Τυχερή της βραδιάς η καθηγήτρια Αναστασία Παππά

Τυχερή της βραδιάς η καθηγήτρια Αναστασία Παππά
8 Φεβρουαρίου 2018, 17:56
A+ A-
Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου των εν Χαλκίδι Κυμαίων.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Lucy της Χαλκίδας η κοπή της πίτας του Συλλόγου των εν Χαλκίδι  Κυμαίων, με την παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τη διάλεξη της Φιλολόγου-Αγιογράφου Δωροθέας Γιαννούκου για τη σχέση Αρχαίας Ελληνικής και Βυζαντινής Τέχνης.

Με τη διάλεξη καταδείχθηκε ότι το Βυζάντιο υπήρξε μια περίοδος της ιστορίας που χαρακτηρίζεται ως δημιουργική συνέχεια των προγενέστερων αιώνων, μια και αυτό αποτυπώνεται έντονα στη δυναμική σχέση Αρχαίας Ελληνικής και Βυζαντινής Τέχνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο π. Ιωάννης Φαφούτης εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδος, ο βουλευτής Εύβοιας Τάσος Πρατσόλης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο πρώην βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, η περιφερειακή σύμβουλος Μίνα Παπαναστασίου, εκπροσωπώντας τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό.

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Παιδείας Στερεάς Ελλάδας  Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Τζοβάννα Γκόγκου, και ο Δημοτικός Σύμβουλος  και πρόεδρος του ΔΑΕΠΕΧ Γιώργος Ψύχας.

Τυχερή της βραδιάς η καθηγήτρια Αναστασία Παππά, η οποία κέρδισε το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της βασιλόπιτας.

Επιστροφή