Άνοιγμα Ομίλου Σαράντη στην Τσεχία

Άνοιγμα Ομίλου Σαράντη στην Τσεχία
13 Ιανουαρίου 2018, 20:17
A+ A-
Εξαγόρασε την SANECA

O Όμιλος Σαράντη προχώρησε στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας SANECA TRADE S.R.O, καθώς και της Τσεχικής θυγατρικής της, SANECA TRADE CZ S.R.O. Τα προϊόντα INDULONA διανέμονται μέσω των ανωτέρω εταιρειών στις αγορές της Σλοβακίας και Τσεχίας αντίστοιχα.

 

Τα καλλυντικά INDULONA είναι ευρέως γνωστά και βραβευμένα, ενώ διαθέτουν 70 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στις κατηγορίες της περιποίησης χεριών, σώματος και ποδιών. Αποτελούν την δημοφιλέστερη επιλογή και είναι Νο1 σε πωλήσεις στην κατηγορία περιποίησης χεριών, τόσο στην Τσεχία όσο και στην Σλοβακία.

 

Οι εκτιμώμενες πωλήσεις του INDULONA για το FY 2017 ανέρχονται σε 7 εκ. ευρώ. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 8,5 εκ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τα διαθέσιμα του Ομίλου.

Επιστροφή