ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Στην ΚΕΔ επίσκεψη, στο ρόστερ προσθήκες
Στην Αθήνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (9/1) η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, όχι για να κλείσει κάποια μεταγραφή, αλλά για να διαμαρτυρηθεί στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ για τη διαιτησία του προχθεσινού αγώνα με τη Θύελλα στη Ραφήνα (σ.σ. ο ΑΟΧ έχασε με 2-1).
Η ομάδα της Εύβοιας εξέφρασε τα έντονα παράπονά της, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση των Χαλκιδέων, η Επιτροπή Διαιτησίας φέρεται να ενημέρωσε τον ΑΟΧ ότι στα προσεχή παιχνίδια του, θα ορίζονται αξιολογημένοι διαιτητές.
Βέβαια, ο ΑΟΧ έπρεπε να ζητήσει αξιολογημένο διαιτητή και στο παιχνίδι της Ραφήνας, καθώς για τους φιλοξενούμενους το εν λόγω ματς ήταν κάτι σαν τελικός.
Η Χαλκίδα πήγε ξυπόλητη στ' αγκάθια και το «κακό» έγινε.
Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, από 'δω και πέρα να μην ξαναχρειαστεί η Χαλκίδα να ασχοληθεί με τη διαιτησία, παρά μόνο με δικά της αγωνιστικά ζητήματα.
Στο κυανόμαυρο στρατόπεδο η απόφαση για ενίσχυση της ομάδας έχει ληφθεί, με την απόκτηση δυο χαφ, ενός δεξιού μπακ και ενός φορ.
Δεν αποκλείεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναργειακό να υπάρξουν ένα ή δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή, καθώς ο ΑΟΧ έχει πολλά προβλήματα με κάρτες και τραυματισμούς και με δυσκολία συμπληρώνει 18αδα.
Φυσικά, στις μεταγραφές τα πάντα είναι ρευστά, καθώς ...σήμερα "κλείνουν" και ...αύριο "χαλάνε". Αλλά αν ο ΑΟΧ επιμένει ότι διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για τη διεκδίκηση του τίτλου στον 7ο όμιλο, οι μεταγραφές πρέπει να γίνουν ...χθες!
Ο Αυλωνίτης πριν λίγες μέρες έκανε λόγο για μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες και όχι νεαρούς από ομάδες Νέων ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκ.





















