Αυτό είναι το ζευγάρι που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Αυτό είναι το ζευγάρι που σκοτώθηκε στο τροχαίο
4 Ιανουαρίου 2018, 18:08
A+ A-
Αντί να τους ενώσει ο παπάς, με τα δεσμά του γάμου, τους χώρισε ο Χάρος για πάντα.

Ολόκληρη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από το τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στην Κρήτη το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου και έστειλε στον τάφο νεαρό ζευγάρι (φωτό) και την μητέρα της κοπέλας.

Το μοιραίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όπου συγκρούστηκαν δύο  ΙΧ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο ένα αυτοκίνητο, που κινείτο στο ρεύμα από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, επέβαιναν πέντε άτομα. Επρόκειτο για μία οικογένεια από την Τήλο, που είχε έρθει στην Κρήτη για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν οι γονείς της κοπέλας να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους. Στο αυτοκίνητο, με οδηγό τον 23χρονο γαμπρό από την Κρήτη, επέβαιναν η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, ως συνοδηγός, και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι γονείς της και η 15χρονη αδελφή της. 

Σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα προπορευόταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή, απ' όπου και επέστρεφαν. 

Ξαφνικά, ένα άλλο αυτοκίνητο, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλονύμφων, αλλά και η 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας. 
Παράλληλα, ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 15χρονη κοπέλα, η κατάσταση της υγείας της οποίας δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν, επίσης στο ΠΑΓΝΗ, και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ένας άνδρας και μια γυναίκα.Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η απίστευτη αυτή τραγωδία διερευνώνται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο ενδεχόμενο, ο οδηγός του αυτοκινήτου που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή, που είχε προηγηθεί.

Επιστροφή