Τρία ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Εύβοιας

Τρία ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Εύβοιας
16 Δεκεμβρίου 2017, 20:22
A+ A-
Από τον περιφερειακό σύμβουλο Αθανάσιο Παπαδιώτη, ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Επίκαιρη Ερώτηση κατέθεσε ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στα Ψαχνά, την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Παπαδιώτης, σχετικά με την κατάσταση που εμφανίζουν  διάφορα τμήματα του Οδικού Δικτύου της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα στο κείμενο της ερώτησης του θίγει τα εξής θέματα:

1. Την έλλειψη συντήρησης και την κάκιστη εικόνα των τμημάτων του δρόμου Ιστιαίας - Χαλκίδας στο ύψους του οικισμού Κοκκινομηλιάς, που σίγουρα θα επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.

2. Tο έργο των Ηλείων, που παρόλη την δημοσιότητα και την επικοινωνιακή πολιτική προβολή, καθυστερεί η υλοποίηση του.

3.Το τμήμα της Εθνικής Οδού Ιστιαίας – Χαλκίδας στο 50ο χιλιόμετρο, στην θέση «Δερβένι» όπου οι κατολισθήσεις έχουν καταστρέψει τμήματα του προστατευτικού συρματοπλέγματος αλλά ο εργολάβος "τυχαίως" εμφανίζεται όταν κλιμάκιο της Περιφερειακής Αρχής περιοδεύει ή επίκειται συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σε κοντινή περιοχή.

Επιστροφή