ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Το Σάββατο με Παναργειακό και ...γεμάτο γήπεδο

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Το Σάββατο με Παναργειακό και ...γεμάτο γήπεδο
14 Δεκεμβρίου 2017, 13:15
A+ A-
Κρίσιμο ματς για τους Αλιβεριώτες, δεν παίζει ο Σιλιγαρδάκης.

Κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον δυνατό Παναργειακό έχει να δώσει την ερχόμενη αγωνιστική ο Ταμυναϊκός στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής και θέλει να κλείσει με χαμόγελα τη χρονιά.

Ενα ματς, που θα γίνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ. στο γήπεδο Αλιβερίου, που αναμένεται να γεμίσει.

Η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» της ομάδας της Εύβοιας είναι ανεβασμένη μετά το σημαντικό διπλό στη Ραφήνα (κόντρα στη Θύελλα), με το γκολ του Κώτση στο 85'.

Ολο αυτό το διάστημα ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Λαθουράς δούλεψε αρκετά με τους παίκτες στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο τρανζίσιον.

Οπως συνεχώς τονίζει ο ίδιος ο κόουτς «για εμάς το πρωτάθλημα ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική στη Ραφήνα».

Ο Ταμυναϊκός μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να χτίσει ένα σερί νικών.

Η αρχή έγινε στην Ραφήνα και το Σάββατο πρέπει να δωθεί συνέχεια.

Ο Λαθουράς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο χαφ Χαράλαμπο Σιλιγαρδάκη που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις ο Βαγγέλης Κοκκάλας, του οποίου η συμμετοχή ή όχι στην αποστολή θα αποφασιστεί μετά την τελευταία προπόνηση.

Πάντως, ο κόσμος του Ταμυναϊκού «ζεστάθηκε» με το διπλό στην Αν. Αττική και το Σάββατο αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ευβοϊκής ομάδας.

Επιστροφή