Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνη σε πολυτελή βίλα στη Βάρκιζα

3 Δεκεμβρίου 2017, 15:01
A+ A-
Συνελήφθη ένα άτομο, ενώ η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών αποκάλυψε κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης που είχε αποθηκεύσει 135 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελή βίλα στην Βάρκιζα.

Η αστυνομική επιχείρηση στην Βάρκιζα αποφασίστηκε μετά από πολυήμερες έρευνες και παρακολουθήσεις και έγινε νυχτερινές ώρες του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου και τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου .

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένα άτομο που συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Σέρβο, ο οποίος ανακρίνεται προκειμένου να αποκαλύψει τους συνεργούς του.

Η ποσότητα που εντοπίστηκε στην πολυτελή βίλα είναι τεράστια για κοκαΐνη και η αξία της εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ.

Επιστροφή