ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της Χαλκίδας για το Πολυτεχνείο
Με συμμετοχή εργαζομένων, σπουδαστών, μαθητών, συνταξιούχων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, συγκέντρωση από εργατικά σωματεία και φορείς, στο Εργατικό Κέντρο.
Oμιλία απηύθυνε ο Δημήτρης Κατσαρός, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Αναφέρθηκε στο παράδειγμα που πρέπει να αποτελέσουν οι αγώνες και η θυσίες του τότε, για την Εργατική Τάξη, το λαό και τη νεολαία σήμερα, τονίζοντας:
«Ο εχθρός παραμένει ο ίδιος, οι κεφαλαιοκράτες, το ΝΑΤΟ και οι υπόλοιποι ιμπεριαλιστικοί συνασπισμοί, που για τον ίδιο σκοπό, το κέρδος, μάτωναν το λαό και τότε και σήμερα.»
Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Χαλκίδας, με συνθήματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων, κεφαλαίου Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.