Οδός Βενιζέλου: Σύλληψη τσαμπουκά οδηγού αμέσως μετά το εφιαλτικό τροχαίο
Ελεύθερος με ρητή δικάσιμο αφέθηκε από τον Εισαγγελέα Χαλκίδας ο νεαρός οδηγός επιβατικού Ι.Χ. ο οποίος «πούλησε» τσαμπουκά σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Χαλκίδας το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου.
Το επεισόδιο συνέβη λίγη ώρα μετά το τρομακτικό τροχαίο στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Αρεθούσης (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση).
Οι αστυνομικοί επιλαμβάνονταν του ατυχήματος όταν ξαφνικά ανέβαινε την Βενιζέλου με ...πατιλίκια το Ι.Χ. του θρασύτατου νεαρού.
Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και του βεβαίωσαν κλήση για μη χρήση ζώνη ασφαλείας και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ. Τη στιγμή που ετοιμάζονταν να του αφαιρέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους επιτέθηκε και άρχισε να τους βρίζει με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.



















