Μεγάλη ταλαιπωρία στο Μετρό την Τετάρτη και την Πέμπτη
Επειδή πολλοί Ευβοιώτες επισκέπτονται καθημερινά την Αθήνα και μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καλό είναι να γνωρίζουν ότι θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία το βράδυ της Τετάρτης (15/11) και κυρίως την Πέμπτη (16/11).
Κι αυτό γιατί νέα στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό την ερχόμενη Τετάρτη από τις 9 το βράδυ έως και το τέλος της βάρδιας.
Αυτό σημαίνει (σ.σ. δεδομένου ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό) πως πρακτικά τα δρομολόγια σταματούν το βράδυ της Τετάρτης από τις 9 και θα ξεκινήσουν ξανά το πρωί της Παρασκευής.
Το σωματείο καταγγέλλει «την αδιαφορία που επιδεικνύει το υπουργείο Εργασίας, αλλά και τις άθλιες πρακτικές που εφαρμόζει η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ».



















