Συνάντηση γονέων στο Γυμνάσιο Ψαχνών
Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου η δεύτερη συνάντηση ομάδας γονέων, μαθητών του Γυμνασίου Ψαχνών, στο πλαίσιο δράσης του Γυμνασίου Ψαχνών και του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ευβοίας.
Ο σκοπός αυτών των συναντήσεων που πραγματοποιούνται δύο περίπου φορές τον μήνα, είναι αφενός να δώσει την ευκαιρία στους γονείς να βρεθούν ως ομάδα και αφετέρου να δώσει πρακτικές κατευθύνσεις και οδηγίες σε θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας των μαθητών.
Από τους γονείς που στηρίζουν την δράση, τίθενται ζητήματα διαχείρισης, όπως η οριοθέτηση των μαθητών, η ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων, η συναισθηματική ανάπτυξή τους, κ.ο.κ.
Από την πλευρά του, το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ευβοίας συνεχίζει και φέτος αυτού του είδους δράσεις, αξιολογώντας τα δεδομένα που συλλέγει στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, προσβλέποντας στην συμμετοχή των γονέων, ως μέρος της διαδικασίας παρέμβασης και υποστήριξης του μαθητικού πληθυσμού.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο συντονιστής της ομάδας, Κοινωνικός Λειτουργός Σταμάτης Πίττας: "Αφήστε το σχολείο να κάνει την δουλειά του όπως πρέπει, κι ας κάνουμε εμείς οι γονείς την δική μας δουλειά όπως πρέπει".
Η επόμενη συνάντηση της ομάδας ορίστηκε για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών.


















