ΤΑΝΑΓΡΑ: Πενθήμερος εορτασμός για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας

ΤΑΝΑΓΡΑ: Πενθήμερος εορτασμός για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας
1 Νοεμβρίου 2017, 10:46
A+ A-
Διαβάστε ποιες ημέρες και ώρες θα είναι επισκέψιμη για το κοινό η 114 Πτέρυγα Μάχης.

Ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα είναι φέτος πενθήμερος και θα διαρκέσει από το Σάββατο 4 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.

Στη Βοιωτία, κέντρο εορτασμού θα είναι η 114 Πτέρυγα Μάχης, όπου πρόκειται να  πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ο Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία.

Από το Σάββατο 4 έως και  την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικά αεροσκάφη M2000-5, F-16 και F-4E. Η Πτέρυγα  θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες: 

Το Σάββατο 4, την Κυριακή 5, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, από  την 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Επιστροφή