Αυτός είναι ο 32χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 32χρονου Έλληνα, ο οποίος εξαπατούσε ηλικιωμένους.
Πρόκειται για τον Φλώρο Δημήτριο του Σωτήρη και της Χρυσούλας, γεννηθέντα στις 29-8-1985, στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Σεπτεμβρίου στις Αχαρνές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου.
Ο Φλώρος, μαζί με άλλους δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι, είχαν συστήσει, από εξαμήνου και πλέον, εγκληματική ομάδα και ενεργούντες από κοινού εξαπατούσαν ηλικιωμένα άτομα, προσποιούμενοι τους λογιστές ή τους εφοριακούς.
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Βύρωνα και το Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στις περιοχές Ζωγράφου, Βύρωνα και Αγίας Παρασκευής.



















