Ούτε ένα δολάριο δεν θα πάρει η τελευταία σύζυγος του Χιου Χέφνερ

Ούτε ένα δολάριο δεν θα πάρει η τελευταία σύζυγος του Χιου Χέφνερ
30 Σεπτεμβρίου 2017, 18:42
A+ A-
Από την περιουσία του  ιδρυτή του Playboy.  

Πολλοί πιστεύουν ότι η νεαρή χήρα του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 91 ετών, θα γλεντήσει με την περιουσία, αλλά αυτή δεν θα πάρει ούτε ...δολάριο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 30χρονη Κρίσταλ Χάρις δεν θα κληρονομήσει τίποτα μετά τον θάνατό του, όπως είχε συμφωνήσει μέσω του προγαμιαίου συμβολαίου που υπέγραψε πριν παντρευτούν.

Η περιουσία, ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιου Χέφνερ, θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Η Κρίσταλ και ο Χιου Χέφνερ επρόκειτο να παντρευτούν το 2011, αλλά η ίδια ακύρωσε τον γάμο. Πάνω από 300 καλεσμένοι ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στην τελετή, μόλις πέντε ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο.

Μάλιστα, η Κρίσταλ είχε ντροπιάσει και τον σύζυγό της δημόσια, λέγοντας πως είχαν κάνει σεξ μόνο μία φορά και πως η πράξη διήρκεσε μόλις δύο δευτερόλεπτα.

Μετά τον χωρισμό τους και την ακύρωση του γάμου τους, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 και ο Χέφνερ είχε δηλώσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Κρίσταλ. Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν, με την Κρίσταλ να γίνεται η τρίτη και τελευταία σύζυγος του Χιου Χέφνερ.

 

Επιστροφή