ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ: Πήρε κι άλλο Φτούλη

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ: Πήρε κι άλλο Φτούλη
22 Σεπτεμβρίου 2017, 20:32
A+ A-
Ενισχύει την επίθεσή της η ομάδα της Λαμψάκου

Ο Ελλήσποντος έβαλε ξανά (είχε φύγει το Γενάρη) στη δύναμή της τον Δημήτρη Φτούλη από την Αθλόπολη και τώρα πήρε και τον Μανώλη Φτούλη από τον Ερμήλιο Ανθηδώνος.

Είναι η 14η μεταγραφή για την ομάδα της Λαμψάκου που ...βάζει στην επίθεσή της ένα νεαρό παίκτη, ο οποίος είχε κάνει την παρθενική του συμμετοχή στην Α' κατηγορία με την ΑΕΚ Χαλκίδας (τη σεζόν 2015-16), ενώ την περίοδο που τέλειωσε αγωνίστηκε με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Ο ίδιος σήκωσε και την κούπα του πρωταθλητή -φέτος- στο πρωτάθλημα Νέων.

Θυμίζουμε ότι ο Ελλήσποντος (στην πρεμιέρα παίζει στο Βατώντα με τον Αστέρα) έχει πάρει ακόμη τους νεαρούς Κροκόδειλο, Σπυράκη από την ΑΕ Ληλαντίου, τον έμπειρο Τηλεμαχο Γιάνναλο (Ευβοϊκός), τον επιθετικό Γιάννη Λάμπρου (απο το Τραχήλι), τον Τάσο Μαρίνο (Απόλλων Χ.), τους τερματοφύλακες Παναγ. Αναστασίου (Αρματηλάτης) και Παν. Μπουρλίδη (επέστρεψε από τον Ευβοϊκό), τον Κ. Ταβλαρίδη (ΠΑΟ Κανηθου), τον Ν. Σταματίου (από το Συκάμινο) και δυο παίκτες από τον Λήλα (Θαν. Κουτσαυλής, Κ. Χαλιώτης).

 

 

Επιστροφή