Κινδύνευσαν να καούν 4 παιδιά σε διαμέρισμα

Κινδύνευσαν να καούν 4 παιδιά σε διαμέρισμα
15 Σεπτεμβρίου 2017, 07:45
A+ A-
Τα έσωσαν οι γείτονες, που έσπασαν το γυάλινο διαχωριστικό στο μπαλκόνι και μπήκαν στο διαμέρισμα.

Την ζωή τους κινδύνευσαν να χάσουν τέσσερα παιδάκια, ηλικίας 2-5 ετών, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας που ξέσπασε φωτιά, περίπου στις 7:30 το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου , στη συμβολή των οδών Ιππάρχου και Βουλιαγμένης, στην Αθήνα.

Γείτονες αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαινα από την κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος και άκουσαν τις φωνές των παιδιών και αφού κάλεσαν την Πυροσβεστική, έσπασαν το γυάλινο διαχωριστικό του μπαλκονιού και απεγκλώβισαν με ασφάλεια και τα 4 παιδάκια που ήταν καλά στην υγεία τους, αλλά σε κατάσταση σοκ.

Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, αποτελούμενη από 12 άντρες με 4 οχήματα που έσβησαν σύντομα την φωτιά, η οποία από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέσπασε από την κρεβατοκάμαρα όπου βρίσκονταν τα 4 παιδάκια μόνα τους.

Η μητέρα των παιδιών έλειπε από το σπίτι και όταν επέστρεψε συνελήφθη από την Αστυνομία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Κόσμου.

Επιστροφή