ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Ηττες για ΑΟΧ, Λήλα και Ψαχνά, νίκες για Ταμυναϊκό και ΟΣΦΧ

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Ηττες για ΑΟΧ, Λήλα και Ψαχνά, νίκες για Ταμυναϊκό και ΟΣΦΧ
7 Σεπτεμβρίου 2017, 10:11
A+ A-
Νίκησε με μεγάλο σκορ το Αυλωνάρι στην Αμάρυνθο.

Τα φιλικά ματς συνεχίζονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο ΑΟ Χαλκίς ...δοκιμάστηκε στο Αιγάλεω και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Οι Χαλκιδέοι δέχτηκαν τα γκολ στο 62' και στο 84'.

Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Κυριάκος Τσίγκρος. Στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Ντουμάνης, Βαλκάνος, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Θωμάς, Ντελέκος, Εμέκα, Πολίτης, Χαρτσιάς, Κονσταντίνοφ και Μπλάνκο.

Επαιξαν και οι Παλιάτσιος, Ανέστης, Γεωργίου, Λούκας, Παπαδάκης, Ταυταρίδης.

Ο έτερος εκπρόσωπος της Εύβοιας στη Γ' Εθνική, ο Ταμυναϊκός, επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Ερέτριας.

Τα γκολ για τους Αλιβεριώτες πέτυχαν οι Κατσόλι (19'), Κούρτης (68'). Είχε ισοφαρίσει για την Ερέτρια ο Αγραφιώτης στο 59'.

Για τον Ταμυναϊκό έπαιξαν οι: Δουλκερίδης, Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς, Φυσαράκης (νέα μεταγραφή, πέρυσι έπαιζε στην Ιστιαία),  Κατσόλι,, Κοκκάλας, Ι. Αναστασίου, Μαλισιώβας, Κούρτης, Κώτσης, Μήτρου, Β. Αναστασίου, Κρόκος, Μητακίδης, Σταμέλος, Ρούσος, Κικίδης, Μπάρδης.

Για την Ερέτρια έπαιξαν οι: Ερ. Τόρα, Καρβελάς, Κοντός, Σμπιλίρης, Ηρ. Μπαλόζι, Ντουλαβέρης, Λ. Πολυχρόνης, Αγραφιώτης, Μώρος, Τριγκάι, Γκ. Τόρα, Καλοχωρίδης, Βελαέτης, Μπασινάς, Πόγκας, Μεγκανάϊ.

Με ομάδες εκτός νομού αγωνίστηκαν ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Λήλας Βασιλικού.

Ο Ηρακλής φιλοξένησε τον Αχαρναϊκό (Football League) στα Ψαχνά και ηττήθηκε με 2-0.

Με το ίδιο σκορ (2-0) έχασε και ο Λήλας (φωτό) από τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου στο Βασιλικό. Ο Λήλας δημιούργησε φάσεις, ενώ έχασε πέναλτι ο Νίκος Μαστροκώστας. Το δεύτερο γκολ οι Βασιλικαριώτες το δέχτηκαν στο 90'.

Να σημειώσουμε ότι για ένα μήνα θα κλείσει το γήπεδο του Βασιλικού για να γίνουν έργα συντήρησης.

Στο γήπεδο Αμαρύνθου ο Αμαρυνθιακός αντιμετώπισε το Αυλωνάρι. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν άνετα με 6-1.

Φιλικό έγινε και στο Πάρκο του Λαού ανάμεσα στον Απόλλων Χαλκίδας και τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-2.

 

Επιστροφή