Βρήκαν Χαλκιδέο μέσω facebook και του έδωσαν το χαμένο πορτοφόλι του
Το πορτοφόλι του έχασε το μεσημέρι της Κυριακής (27/8) ο νεαρός Χαλκιδέος, Νίκος Μπιαμής (φωτό).
Στάθηκε, όμως, τυχερός στην ...ατυχία του, καθώς ένας συμπολίτης μας το βρήκε κοντά στο διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας και πήγε μέχρι το Δημοτικό Στάδιο, όπου εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη το φιλικό παιχνίδι ΑΟΧ-Φωστήρας.
Βέβαια, ο Μπιαμής δεν βρισκόταν στο γήπεδο και γι' αυτό η αρχική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα έπεσε στο κενό.
Στο πορτοφόλι υπήρχαν 20 ευρώ, αλλά και κάρτες και το δίπλωμα του νεαρού.
Ετσι, οι «εθισμένοι» στην τεχνολογία, με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Στέρπη (ακολούθησε ο Γιώργος Πάττας), άρχισαν να τον αναζητάνε μέσω facebook.
Ο Στέρπης τσέκαρε το προφίλ του και του έστειλε μήνυμα ότι βρέθηκε το πορτοφόλι του, γράφοντας παράλληλα το τηλέφωνό του.
Δέκα λεπτά αργότερα το τηλέφωνο του Στέρπη χτύπησε και στην άλλη άκρη ήταν ο Μπιαμής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην Αγ. Ελεούσα.
«Χίλια καλά να σας δώσει ο Θεός, έρχομαι να το παραλάβω, σας ευχαριστώ πολύ» είπε ο Μπιαμής στον Στέρπη και κάπως έτσι ...γλίτωσε το πορτοφόλι του.
«Είδες τι κάνει ο ...ρουφιάνος, το facebook; Ολους τους βρίσκεις» είπε ο Στέρπης.



















