ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Φύτεψε χασισόδενδρα μέσα σε ελαιοπερίβολο 34χρονος Έλληνας (pics)
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 12 Αυγούστου, ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος μέσα σε περιφραγμένο ελαιοπερίβολο, στην ευρύτερη περιοχή του Λογγού Φθιώτιδας, καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης.
Οι αστυνομικοί είχαν θέσει σε διακριτική επιτήρηση τον ελαιοπερίβολο με το χασίς και μόλις πήγε να ποτίσει τα δενδρύλλια ο 34χρονος τον συνέλαβαν. Από τον συγκεκριμένο χώρο ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 1,5 έως και 3 μέτρα.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 3,5 και 4 μέτρων αντίστοιχα, καθώς και δύο μαχαίρια μάχης.
Σε βάρος του 34χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια) και περί όπλων (κατοχή).
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας.



















