Δύο άντρες και δύο γυναίκες συνελήφθησαν σε υπόθεση ναρκωτικών (pics)
Με την σύλληψή τους πλήρωσαν την εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών τέσσερις Έλληνες, δύο άντρες, ηλικίας 52 και 59 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 24 και 21 ετών, στην Αταλάντη Φθιώτιδας.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:
Τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,45 έως και 2 μέτρα, φυτεμένα σε γλάστρα, ποσότητα κάνναβης, βάρους 15,3 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και τρεις τρίφτες κάνναβης, 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.
Επίσης βρέθηκαν ακόμη νάιλον συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, αναμεμειγμένη με καπνό, κυνηγετικό όπλο, καθώς και 15 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ιδιοκτησίας του 52χρονου συλληφθέντα.




















