ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Καλλιεργούσαν 12 δενδρύλλια χασίς 66χρονος και 55χρονος (pic)
Σε θαμνώδη έκταση, της ευρύτερης περιοχής Ψαχνών, καλλιεργούσαν δενδρύλλια χασίς δύο Έλληνες, ηλικίας 66 και 54 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης 8 Αυγούστου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας.
Tα δενδρύλλια ήταν επιμελώς κρυμμένα, αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς. Στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και στην αυλή του σπιτιού του 66χρονου ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ένα έως και δύο μέτρα.

Επιπλέον, βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 17,5 γραμμαρίων.
Οι δύο συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Χαλκίδας.


















