Βραβείο κομψότητας στη σύζυγο του υπουργού
Η σύζυγος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, η δικηγόρος Ζωή Κεμανέ, ξεχώρισε ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετείχαν στις θέσεις των επισήμων κατά τον πανηγυρικό εσπερινό και τη λιτανεία της ιερής εικόνας της Αγίας Παρασκευής.
Στο κορυφαίο θρησκευτικό και κοσμικό γεγονός για την πόλης της Χαλκίδας η Ζωή Κεμανέ παίρνει το άτυπο βραβείο κομψότητας, για τη συνολική εμφάνισή της, αφού ήταν αδυνατισμένη, με άψογες αναλογίες και πολύ ωραία ντυμένη, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.
Όσο για τον υπουργό, ακολουθεί τα ... βήματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και επέλεξε να μην φορέσει γραβάτα, ενώ το ίδιο έπραξε και ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη και τον αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό, που φορούσαν γραβάτα παρά την ζέστη, τηρώντας το άτυπο πρωτόκολλο, που αφορά στις σημαντικές θρησκευτικές τελετές και στην ενδυμασία των επισήμων.


















