ΝΟΧ-ΚΑΓΙΑΚ: 7 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Τους πιο λίγους αθλητές (6 αγόρια και 2 κορίτσια) είχε ο ΝΟΧ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καγιάκ Ηρεμων Νερών, αλλά είχε μια μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων, ιδιαίτερα χρυσών.
Συνολικά κέρδισε ...μια ντουζίνα, από τα οποία τα 7 ήταν χρυσά, τα τρία ασημένια και τα δύο χάλκινα.
Οι αγώνες έγιναν στο Σχοινιά από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου και στη γενική κατάταξη ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος κατέκτησε τη 4η θέση ανάμεσα σε 20 σωματεία.
Αναλυτικά οι θέσεις που κέρδισαν οι ΝΟΧίτες και οι ΝΟΧίτισσες ήταν :
1η θέση:
Κ1 1000μ εφήβων |
Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος |
Κ2 1000μ εφήβων |
Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος Ευσταθίου Κωνσταντίνος |
Κ2 1000μ παίδων |
Ευσταθίου Γεώργιος Μπούντρος Αθανάσιος |
Κ1 500μ νεανίδων |
Καμινάρη Ελευθερία |
Κ2 500μ κορασίδων |
Τσουκανέλη Βασιλιάννα- Καμινάρη Ελευθερία |
Κ1 200μ κορασίδων |
Καμινάρη Ελευθερία |
Κ1 500μ κορασίδων |
Καμινάρη Ελευθερία |
2η θέση:
Κ2 1000μ ανδρών |
Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης Ορέστης |
Κ1 1000μ ανδρών |
Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος |
Κ1 1000μ παίδων |
Ευσταθίου Γεώργιος |
3η θέση:
Κ1 1000μ εφήβων |
Ευσταθίου Γεώργιος |
Κ2 200μ εφήβων |
Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος Ευσταθίου Κωνσταντίνος |
4η θέση:
Επίσης κατέκτησαν τη 4η θέση οι Ευσταθίου Κωνσταντίνος στο κ1 200μ εφήβων, Τσουκανέλη Βασιλιάννα στο κ1 200μ και κ1 500μ κορασίδων αντίστοιχα, και ο Μπούντρος Αθανάσιος στο κ1 1000μ παίδων.
Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις αθλητών του ΝΟΧ είναι:
- Η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 27-30 Ιουλίου και
- Η συμμετοχή της Ελευθερίας Καμινάρη στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στις 27-30 Ιουλίου.
► Για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα του καγιάκ, τα τμήματα εκμάθησης κανόε- καγιάκ ήρεμων νερών θα λειτουργούν όλες τις καθημερινές εκτός Τετάρτης 17:00-18:30 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ,στο Κρηπίδωμα , κάτω από το Κόκκινο Σπίτι, μέχρι τις αρχές Αυγούστου.