ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ανανεώθηκε και μεταφέρθηκε σε νέο χώρο!
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ολυμπιακή Φλόγα άφησε τα παλιά του λημέρια στην οδό Δελαγραμμάτικα στο Κουρέντι και μεταφέρθηκε σε νέο καταπληκτικό διώροφο κτήριο (δείτε τη νέα διεύθυνση και χάρτη εδώ)
Πρόκειται για δύο άρτια εξοπλισμένους ορόφους, που διαμορφώθηκαν με κριτήριο την ασφάλεια και την άνεση, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις προδιαγραφές για αθλήματα, όπως Tαεκβοντο, πιλάτες, ρυθμική Γυμναστική, Krav Maga κ.α
Πλέον διαθέτει και μία ολοκαίνουργια αίθουσα αναμονής με τηλεόραση και Wi - Fi, στην οποία μπορούν να περιμένουν οι γονείς τα παιδιά τους.
Ο καταξιωμένος προπονητής Νίκος Κοντάκης προπονεί παιδιά από 5 ετών στα τμήματα Ταεκβοντο, ενώ προστέθηκαν και νέα προγράμματα.
Το τμήμα ρυθμικής Γυμναστικής για παιδιά από 3,5 ετών με δασκάλα την Βάνα Κακαβά και το τμήμα pilates με δασκάλα την Χριστίνα Παπά .Όπως δήλωσε ο κύριος Κοντάκης στο egnomi.gr: "Ήταν αίτημα πολλών μαμάδων να δημιουργηθεί τμήμα pilates, ώστε να γυμνάζονται και εκείνες παράλληλα με τα παιδιά τους. Έτσι αποφασίσαμε ότι έπρεπε να τις ικανοποιήσουμε".
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο σύλλογος έχει κάνει μία πρωτοποριακή κίνηση ξεκινώντας ειδικά τμήματα Ταεκβοντο για παιδιά με διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα, μαθησιακές δυσκολίες και θέματα συμπεριφοράς. Υπεύθυνη είναι η ειδική παδαγωγός - προπονήτρια Σταυρούλα Κοντάκη.
Δείτε τη μία από τις αίθουσες προπόνησης. Ευρύχωρη και πολύ φωτεινή.
















