Φρίκη: Σκότωσε την έγκυο και της πήρε το έμβρυο!

Φρίκη: Σκότωσε την έγκυο και της πήρε το έμβρυο!
1 Ιουλίου 2017, 09:11
A+ A-
Ηθελε πάρα πολύ ένα μωρό όπως δήλωσε η ίδια!

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη Βραζιλία την περασμένη Τρίτη. Μια γυναίκα δολοφόνησε με άγριο τρόπο μια εγκυμονούσα και της πήρε το έμβρυο.

Συγκεκριμένα η έγκυος πίστεψε ότι η δολοφόνος θα της έδινε ρούχα για το μωρό και την ακολούθησε στο σπίτι της μετά τη γνωριμία που είχαν μέσα από το ίντερνετ. Εκεί έγινε ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Αφού νάρκωσε την άτυχη κοπέλα, την έσφαξε και της αφαίρεσε το μωρό μέσα από την μήτρα. Το άτυχο μωράκι δεν κατάφερε να επιβιώσει. Στη συνέχεια η δολοφόνος πήρε το άψυχο σώμα της κοπέλας και το έθαψε στον κήπο.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της και ανακάλυψε το φριχτό έγκλημα ύστερα από καταγγελία ενός γείτονα της δολοφόνου, ο οποίος μια μέρα πριν είχε δεχτεί να ανοίξει ένα λάκκο στον κήπο της με την δικαιολογία ότι ήθελε να φυτέψει λουλούδια. Αυτό όμως που τον οδήγησε να ενημερώσει τις αρχές ήταν ότι ήθελε ο λάκκος να έχει μήκος δύο μέτρα και βάθος ένα, κάτι που έδειχνε σαφώς ότι πρόκειται για τάφο. Οταν οι αρχές πήγαν βρήκαν την άτυχη κοπέλα θαμένη μέσα, και το μωρό μέσα στον κάδο με τα ρούχα τυλιγμένο με πανιά.

Στην απολογία της η στυγνή δολοφόνος ανέφερε ότι ήθελε πάρα πολύ ένα μωρό και γι' αυτό οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Επιστροφή