Πολιτιστικό τριήμερο από τους καθηγητές της Εύβοιας

Πολιτιστικό τριήμερο από τους καθηγητές της Εύβοιας
14 Ιουνίου 2017, 14:00
A+ A-
Η ΕΛΜΕ διοργανώνει εκδηλώσεις στο νέο Μουσείο της Αρέθουσας.

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Ευβοίας, εκπληρώνοντας πολιτιστικούς και κοινωνικοπαιδαγωγικούς σκοπούς, διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις με θέμα "Δημιουργώντας στα χρόνια της κρίσης".

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες και όχι αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς. Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει:

Διάλεξη και συζήτηση με τη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη με θέμα "Η ιστορία μέσα από τη λογοτεχνική αφήγηση", έκθεση εικαστικών (ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, κατασκευές), λογοτεχνικό αναλόγιο.

Ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, θέατρο,  κλασική μουσική, ροκ μουσική, προβολή ντοκυμαντέρ και άλλες εκπλήξεις, όλα πρωτότυπες δημιουργίες εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του νέου μουσείου της Αρέθουσας από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Ιουνίου, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10:30 το βράδυ.

Επιστροφή