Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης
28 Μαΐου 2017, 10:40
A+ A-
Γιατί με ανάρτηση στο facebook επικροτούσε την επίθεση στο Λουκά Παπαδήμο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Μαΐου, μετά την ανάρτησή του στο facebook, με την οποία επικροτούσε την επίθεση στον Λ. Παπαδήμο.

Μάλιστα ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης  δήλωνε, στην ίδια ανάρτηση ότι δεν θα τον ενοχλούσε μια αντίστοιχη ενέργεια και κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Τη σύλληψή του ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του ξανά στο Facebook, γράφοντας: "Μόλις με συνέλαβαν". Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων,  με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών να παρεμβαίνει αυτεπαγγέλτως.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Γιώργου Φιλιππάκη έχει ως εξής:

"Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας .

Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση.

Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν. Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα".

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, απαντώντας σε διάφορα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, όχι μόνο επέμεινε στον αρχικό σχολιασμό του, αλλά εκτόξευσε και νέες απειλές. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς έγραψε:

Επιστροφή