Πετυχημένη η ημερίδα για τους λογιστές στην Κάρυστο

27 Μαΐου 2017, 11:05
A+ A-
Την διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας. Διαβάστε ποιοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Tο Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Μαΐου  στην Κάρυστο, Φορολογική - Ασφαλιστική ημερίδα., με βασικά θέματα  τις «Φορολογικές Δηλώσεις 2017» και το «Νέο Ασφαλιστικό», με εισηγητή τον έγκριτο οικονομολόγο – φοροτεχνικό Γιώργο Χριστόπουλο.

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο υπεύθυνος για την διοργάνωση της, Βασίλειος Βαρελάς, φοροτεχνικός και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ευβοίας, ο οποίος τόνισε ότι το Επιμελητήριο Εύβοιας ενεργεί έχοντας πάντοτε ως πρωτεύων μέλημα την διοχέτευση διαρκούς και έγκυρης ενημέρωσης στα μέλη του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Κούκουζας. Επίσης ήταν παρόντες η Μαρία Βερούχη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καρύστου, η Σόνια Ντασίου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου, η Γιάννα Νόβα, Πρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου.

Επίσης ήταν παρόντες ο  Νίκος Λαγώνικος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, ο Κωνσταντίνος Βερούχης, επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καρύστου και ο πρώην Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας και νυν Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε..Ε. Ευβοίας Ελευθέριος Ντεγιάννης.

Επιστροφή