ΚΥΠΡΟΣ: Σοκ με αυτοκίνητο να παρασύρει οπαδό σε άγρια επεισόδια (Video)
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τα τρομερά επεισόδια στο Βόλο, όταν στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ΠΑΟΚτσήδες και ΑΕΚτζήδες (πριν τον τελικό Κυπέλλου) συγκρούστηκαν σφοδρά για περισσότερο από μισή ώρα, με μαχαιρωμένους και τραυματίες.
Απ' ότι φαίνεται τα επεισόδια δεν είναι μονάχα ...ελληνικό προνόμιο, αλλά και ...κυπριακό.
Παραμονές του τελικού Κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα στον Απόλλων Λεμεσού και τον ΑΠΟΕΛ, οι χούλιγκανς της ΑΕ Λεμεσού και του Απόλλωνα Λεμεσού, επιδόθηκαν σε σκληρές μάχες στο δρόμο.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί του Απόλλωνα κινήθηκαν προς το ξενοδοχείο της ομάδας τους για να ντοπάρουν τους παίκτες, αλλά στο δρόμο τους βρέθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΛ και έγινε πανικός.
Οι μάχες ήταν σώμα με σώμα, ενώ σοκ προκαλεί το στιγμιότυπο με ένα αυτοκίνητο να παρασύρει και να σηκώνει στον ...αέρα έναν αντίπαλο οπαδό.
Δείτε το βίντεο



















