Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα της σπείρας που εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα της σπείρας που εξαπατούσαν ηλικιωμένους
23 Μαΐου 2017, 09:00
A+ A-
Παρίσταναν υπαλλήλους παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τριών μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαπατούσαν ηλικιωμένα άτομα, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η σπείρα κατηγορείται για κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε παρακάτω τους τρεις συλληφθέντες:

ΜΕΛΕΤΗ Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας, γεννηθέντα στις 18-2-1992

 

ΤΑΣΣΙΟ Ιωάννη του Παναγιώτη και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 31-7-1995

 

ΚΑΜΠΕΡΗ Κωνσταντίνο του Ιωάννη και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 10-2-1988

 

Η δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 19-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους.

Oι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επιστροφή