Αποφυλακίζεται την Παρασκευή ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Αποφυλακίζεται την Παρασκευή ο Ακης Τσοχατζόπουλος
27 Απριλίου 2017, 14:54
A+ A-
Δίνοντας το ποσό των 200.000 ευρώ για εγγύηση

Σήμερα, Πέμπτη, οι δικηγόροι του Ακη Τσοχατζόπουλου κατέθεσαν τα χρήματα της εγγύησης στις αρμόδιες υπηρεσίες και αναμένεται αύριο, Παρασκευή, να βγει από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου μεταφέρθηκε μετά την εγχείρηση καρδιάς που υποβλήθηκε.

Το ποσό των 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ίδιο και τη σύζυγό του, ήταν αδύνατο να συγκεντρωθεί και για το λόγο αυτό είχαν ζητήσει από το αρμόδιο δικαστήριο να μειωθεί έτσι ώστε να μπορούν να πληρώσουν την εγγύηση. Το δικαστήριο, όμως, απέρριψε το αίτημά τους.

Μια μόλις ημέρα μετά την απόρριψη η οικογένεια Τσοχατζόπουλου βρήκε τελικά τα χρήματα από δωρεές φίλων τους, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, και έτσι ο πρώην υπουργός θα βγει από τη φυλακή και θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του στο πατρικό σπίτι της συζύγου του.

Επιστροφή