ΕΥΒΟΙΑ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ 0-2: Έχασε στον μικρό τελικό των Μικτών Παίδων και πήρε την 4η θέση

ΕΥΒΟΙΑ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ 0-2: Έχασε στον μικρό τελικό των Μικτών Παίδων και πήρε την 4η θέση
22 Απριλίου 2017, 07:46
A+ A-
Το γήπεδο του Άργους πληγώνει φέτος την Εύβοια.

Την 4η θέση στην Ελλάδα πήρε η μικτή Παίδων της Εύβοιας (δεν είναι και λίγο), που χθες, στον μικρό τελικό έχασε με 2-0 από τη Μεσσηνία στο ουδέτερο γήπεδο του Άργους.

Το γήπεδο του Άργους, που φέτος ...πληγώνει την Εύβοια, καθώς πριν ένα μήνα στο ίδιο μέρος ο ΑΟΧ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον "σπιτονοικοκύρη" Παναργειακό.

Χθες η μικτή Παίδων της Εύβοιας ήταν κατώτερη των περιστάσεων, έπαιξε άσχημα, ήταν άνευρη και χαλαρή και έχασε δίκαια από τη Μεσσηνία, που -απλώς- εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των πιτσιρικάδων του νομού μας, που πιάστηκαν ...αδιάβαστοι.

Η Εύβοια δεν δικαιολόγησε το καλό πρόσωπο που είχε δείξει όλη τη σεζόν κι αυτό ήταν που ενόχλησε τους ιθύνοντες της ΕΠΣΕ.

Όχι η ήττα αυτή καθ' αυτή, αλλά η αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Στο ξεκίνημα του ματς η Εύβοια πάτησε 2-3 φορές την αντίπαλη περιοχή με τον Αντωνάκη, αλλά δεν έγινε απειλητική.

Η Μεσσηνία γρήγορα πήρε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και άνοιξε το σκορ στο 20' με ένα ...αστείο γκολ.

Από κόρνερ, η άμυνα της Εύβοιας κοιμήθηκε και ο Κοσμόπουλος με ...κατά λάθος πλασέ έκανε το 0-1 (τυπικά γηπεδούχοι ήταν οι Ευβοιώτες).

Στο 22' χάθηκε η μία και μοναδική κλασική φάση της Εύβοιας, που, όμως, αν είχε αίσια κατάληξη, μπορεί να άλλαζε και τη ροή του αγώνα.

Ο Κικίδης βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά ο Καραχάλιος έδιωξε σωτήρια την μπάλα.

Στο 23' ήταν η σειρά του γκολκίπερ της Εύβοιας, του Μίχου, να σώσει την εστία του σε τετ α τετ του Κωστέα.

Ο φορ της Μεσσηνίας έχασε άλλη μία ευκαιρία στο 64', πιάνοντας καλή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην τελική ευθεία η Εύβοια βγήκε όλη μπροστά για να ισοφαρίσει (αν και με τον τρόπο που έπαιζε δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρει) και στην κόντρα επίθεση (στο 72'), ο Π. Ρουμελιώτης (είχε μπει λίγο πριν ως αλλαγή) βγήκε "φάτσα" με τον Μίχο, τον πλάσαρε, έκανε το 0-2 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Δήλωση Καλέντζη

"Σε ένα κρίσιμο ματς, όπου τα παιδιά αν κατακτούσαν την 3η θέση θα έπαιρναν και έξτρα μόρια για τις πανελλήνιες, η ομάδα μας ήταν κακή. 80 λεπτά δεν κάναμε ένα αξιόλογο σουτ προς την αντίπαλη εστία. Έκανα πολλές εσωτερικές αλλαγές, αλλά ...μάταια. Κατά τη διάρκεια του β' ημιχρόνου έγιναν και πέντε αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) δεν πήγε τίποτα καλά, δεν μας έβγαινε τίποτα στο γήπεδο. Διαπίστωσα ότι τα παιδιά ήταν απροπόνητα (!) όλες αυτές τις μέρες με τις ομάδες τους, συν το ότι το φυσικό χορτάρι ευνόησε απ' ότι φάνηκε τη Μεσσηνία κι όχι εμάς που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε πλαστικό. Επίσης μας έλειψε πάρα πολύ ο Τζαφέρης που είναι τραυματίας και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μικτής. Αν έπαιζε ο Τζαφέρης 10αρι, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Κρίμα, γιατί βγήκαμε πρώτοι στην περιφέρεια, αποκλείσαμε στους "8" μία εξαιρετική ομάδα όπως η Άρτα και χάσαμε ...λόγω διαιτησίας από το Ηράκλειο στους "4". Αν σήμερα πιάναμε έστω το 50% της καλής μας απόδοσης, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Πάντως, παρότι ήμασταν απαράδεκτοι, δεχτήκαμε δύο φτηνά γκολ, τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει..." είπε μετά το τέλος του αγώνα στο egnomi.gr o προπονητής της μικτής Εύβοιας, Δημήτρης Καλέντζης. 

  

ΕΥΒΟΙΑ (Δημήτρης Καλέντζης): Μίχος, Σκανδάλης, Πόγκας (67' Σπύρου), Πασσάς, Ρουμελιώτης, Γιαλός, Μήτρου (67' Αδαμόπουλος), Κικίδης (41' Αλαφάκης), Ποδαράς, Μεταξάς (50' Δέδες), Αντωνάκης (75' Τόγκος). Στην 18αδα ήταν και οι Τσαούσης και Σαρρής. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑ (Ηλίας Μαστορέας): Καραχάλιος, Σκοπέτος, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Σαούτης, Παπανικολόπουλος, Κοσμόπουλος, Κωστέας, Σαρδέλης, Αλεξανδρόπουλος. (Π. Ρουμελιώτης, Κακαλέτρης, Κοτσιλιέρης, Αντωνόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το ΔΑΚ Άργους, η έδρα του Παναργειακού, όπου χθες αγωνίστηκαν η Εύβοια με τη Μεσσηνία σε επίπεδο Μικτών Παίδων.

Η ...διώροφη κερκίδα του γηπέδου του Άργους.

Το απέραντο γαλάζιο στο συννεφιασμένο Άργος.

Πανοραμικά το γήπεδο του Άργους.

Η Εύβοια φτάνει στο γήπεδο, 2,5 ώρες πριν τη σέντρα με τον Γιώργο Πίσχινα να μιλάει στους παίκτες της ομάδας.

Περισσότερο χαλαρή απ' όσο θα έπρεπε ήταν η Εύβοια πριν το ματς.

Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές, που ήταν άριστοι, βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα.

Η Εύβοια σε παράταξη.

Ο πάγκος της Εύβοιας.

Δημήτρης Καλέντζης και Νίκος Δαφνής προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας.

Πανταχού παρών ο Βασίλης Πίσχινας.

Πίσω, ο προπονητής της Μεσσηνίας Ηλίας Μαστορέας χαιρέτησε μετά το παιχνίδι όλους τους παίκτες της Εύβοιας.

Ο Νίκος Δαφνής κάτι λέει στον Γιαλό μετά το ματς.

Προβληματισμένοι με την εικόνα της Εύβοιας ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου (αριστερά), αλλά και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ρέτσας (δεξιά).

Οι Ευβοιώτες, οι χαμένοι του μικρού τελικού.

Οι Μεσσήνιοι ήταν οι νικητές.

Ο Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να δώσει τα μετάλλια στη Μεσσηνία με ...φόντο την Εύβοια.

Ιδού!

Απογοήτευση στην Εύβοια.

 Η Μεσσηνία σε πανηγυρικό ενσταντανέ.

Μεσσηνία και Εύβοια σε κοινή φωτογραφία μετά το τέλος του ματς.

Από αριστερά, Παπακωνσταντίνου, Παπανταζής, Δαφνής (πίσω), Πίσχινας και Ρέτσας.

Ωρα για αποχώρηση από το γήπεδο του Άργους.

Ωρα για φαγητό σε ταβέρνα του Άργους.

Επιστροφή