Έφυγε ο ιερέας του Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας Ανέστης Νάκος
Ένας από τους πιο γνωστούς παπάδες της Χαλκίδας δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο ιερέας Ανέστης Νάκος, ο οποίος επί σειρά ετών διακόνησε τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη στη Χαλκίδα (στο παλιό Κοιμητήριο της πόλης) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών.
Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη, την Πέμπτη 20 Απριλίου, στις 11 το πρωί. Θα προηγηθεί θεία λειτουργία, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αείμνηστου ιερέα, στην οποία θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.
Η σορός του εκλιπόντος κληρικού θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 7 το πρωί της Πέμπτης. Συγγενείς, φίλοι, Ενορίτες και κληρικοί της Χαλκίδας θα συμπαρασταθούν στη θλίψη της πρεσβυτέρας Κυριακής, της κόρης του Ευαγγελίας και του γαμπρού του Μελέτη και των εγγονιών του.



















