1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΒΟΛΕΪ: Πάλεψε, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες από τα Μουδανιά
Η ομάδα του 1ου Λυκείου Χαλκίδας στο βόλεϊ αγοριών έχει μεγάλη παράδοση στις καλές πορείες και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει περήφανη την Εύβοια έξω από τα όρια του νομού.
Πριν λίγες μέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Στερεά Ελλάδα, νικώντας με 2-0 το ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών Βοιωτίας και τοποθετήθηκε σε όμιλο με δύο Λύκεια, το ένα από τα Μουδανιά και το άλλο από τη Λάρισα.
Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/4) το 1ο ΓΕΛ ταξίδεψε στα στη Χαλκιδική για να παίξει με τα Μουδανιά, αλλά γνώρισε την ήττα και το ...ταξίδι έφτασε στο τέλος.
Το 1ο πάλεψε με νύχια και με δόντια το ματς, αλλά δυστυχώς έχασε με 2-0 σετ στις λεπτομέρειες.
Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 25-22, ενώ το δεύτερο σετ ήταν ...χιτσκοκικό, με το Λύκειο της Χαλκίδας να το χάνει με 26-24.
Στο μεταξύ, το Λύκειο από τα Μουδανιά, μία μέρα πριν νίκησε και το Λύκειο από τη Λάρισα, επομένως με δύο νίκες στο ενεργητικό του προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Αυτό είχε ως συνέπεια να μην διεξαχθεί το παιχνίδι του 1ου Λυκείου Χαλκίδας με το Λύκειο της Λάρισας (θα γινόταν στη Χαλκίδα), καθώς έτσι κι αλλιώς δεν θα είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Το σίγουρο είναι ότι το 1ο Λύκειο Χαλκίδας έκανε το καθήκον του και απέδειξε γι' άλλη μία φορά ότι το βόλεϊ κυλάει στο DNA του.
Αναμφίβολα ήθελε να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και συγκεκριμένα στο Final 4 της Ηλείας, αλλά πάντα υπάρχει η ...επόμενη φορά.