ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Εικόνες από το παιχνίδι και την κερκίδα

6 Απριλίου 2017, 19:46
A+ A-
Υπό βροχή έγινε το ματς.

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν κατάφερε το απόγευμα της Τετάρτης (5/4) να πάρει την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών  Ελλάδας (θα πήγαινε απευθείας στην 3η αγωνιστική) και αποκλείστηκε ...νωρίς από τη διοργάνωση.

Έχασε με 3-1 στην έδρα του από το ...Λάκωνα Αστέρα Βλαχιώτη, που ήταν ανώτερος, με παίκτες «μπαρουτοκαπνισμένους» σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η προσπάθεια του Ηρακλή, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από φιλότιμη, κι αν ο ροπαλοφόρος είχε αποφύγει κάποια αβίαστα λάθη, θα μπρούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς. Να το στείλει ας πούμε στην παράταση.

Το παιχνίδι έγινε υπό συνεχή βροχόπτωση. Σίγουρα, αν ο καιρός ήταν πιο ανοιξιάτικος, το γήπεδο θα είχε περισσότερο κόσμο.


Εκεί, μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο Νταβόρ Γιακόβλεβις, που μετά το τέλος του ματς είχε μία σύντομη συνομιλία με τον προπονητή του Αστέρα και πρώην τεχνικό της Ιστιαίας, Μίκι Τσίρκοβιτς, με τον οποίο είναι και συμπατριώτες (σ.σ Σέρβοι).

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί δείτε κι άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου των Ψαχνών, αλλά και φάσεις από το ματς.

 

Επιστροφή