Κατσάδα Κακλαμάνη: «Μίχο, τσιμουδιά»!
Μόνο ένας μπορεί να τα βάζει στη θέση τους τους Χρυσαυγίτες βουλευτές και ακούει στο όνομα Νικήτας Κακλαμάνης.
Κατά τη συνεδρίαση στη Βουλή για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Εξέτασης για τον Γιάννο Παπαντωνίου, κατσάδιασε για τα καλά τον Νίκο Μίχο.
Ο Ευβοιώτης Χρυσαυγίτης προσπάθησε να υπερασπιστεί το σύντροφό του Παναγιώτη Ηλιόπουλο και ο Κακλαμάνης του απάντησε σε έντονο ύφος: «Μίχο, τσιμουδιά! Δεν σε ρώτησα, Μίχο, τσιμουδιά! Με εμένα στην έδρα, τέτοια κομμένα!».
Νωρίτερα, ο Κακλαμάνης είχε βάλει στη θέση του τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος αποκάλεσε «αρχισφαγέα» και «αρχιδιαπλεκόμενο» τον Παπαντωνίου.
«Όχι σε εμένα αυτά!» είπε στον Ηλιόπουλο και ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι χαρακτηρισμοί «αρχισφαγέας» και «αρχιδιαπλεκόμενος».


















