Επίσκεψη από την Ταϊβάν στον Παγώνη παρουσία Κεδίκογλου

26 Μαρτίου 2017, 11:32
A+ A-
Στο Δημαρχείο ο  επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ταϊβάν στην Ελλάδα Sherman Kuo.

Επισκέπτη από την Ταϊβάν είχε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, με …γκεστ-σταρ τον βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνάντηση.

Συγκεκριμένα, τον Δήμαρχο επισκέφτηκε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ταϊβάν στην Ελλάδα Sherman Kuo, ο οποίος ενημερώθηκε για την στρατηγική του Δήμου σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος  παρουσίασε τις προοπτικές εμπορικών σχέσεων των επιχειρήσεων της περιοχής, ιδιαίτερα του αγροτοδιατροφικού τομέα, με την Ταϊβάν.

Από την πλευρά του ο κ. Kuo εξέφρασε τον θαυμασμό του για την φυσική ομορφιά της Χαλκίδας, ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον εισαγωγών ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Ελλάδας στην Ταϊβάν. 

Επιστροφή