ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 0-2: Οι αντίπαλες ήταν καλύτερες και νίκησαν δίκαια
6 Μαρτίου 2017, 11:17
Στο α' ημίχρονο και τα δύο γκολ.
Την ήττα με 2-0 γνώρισαν την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Ερέτριας οι Απολλωνίδες από τις Νηρηίδες Φθιώτιδας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της γυναικείας Γ' Εθνικής.
Οι αντίπαλες της ευβοϊκής ομάδας ήταν καλύτερες κι επικράτησαν δίκαια, καθώς ήταν πιο επιθετικές και σκόραραν δύο φορές κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου.
Οι Απολλωνίδες φυσικά έχουν χάσει το τρένο της ανόδου, αλλά τη φετινή σεζόν κέρδισαν εμπειρίες, ενώ του χρόνου ευελπιστούν να τις αξιοποιήσουν και να παρουσιαστούν πιο έτοιμες, ώστε να χτυπήσουν στα ίσια την «προαγωγή» στη Β' Εθνική.
Να σημειώσουμε ότι απομένουν δύο αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.
Όσον αφορά το χθεσινό ματς, οι Νηρηίδες προηγήθηκαν 0-1 στο 31' με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ της Κατσαούνου στο παραθυράκι της εστίας της Χατζησταύρου, ενώ στο 40' οι φιλοξενούμενες με γκολ-πέναλτι της Νέλλα διαμόρφωσαν το 0-2 (στο πέναλτι η γκολκίπερ Χατζησταύρου ανέτρεψε την Καραούλη).
Στο β' ημίχρονο οι Απολλωνίδες έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 73' για να ξαναμπούν στο ματς, αλλά η γκολκίπερ Υφαντή απέκρουσε σωτήρια σουτ της Τασούλα.
Για τις Απολλωνίδες Ερέτριας (προπονητής ο Νίκος Μπιμπίκας) αγωνίστηκαν οι: Χατζησταύρου, Χαϊνά, Μπαρόλα (67' Α. Μπερέτη), Σταματούκου, Τσαραντάνη, Τσιφλάκου, Καράγκου, Παππά (46' Σταμογιάννη), Τασούλα (77' Μπασούκου), Κουμπιά, Μπερέτη.
Νηρηίδες Φθίας (Κατσαβριάς Β. - Ροδάς Π.): Υφαντή Β., Μπούκη, Καραούλη, Τσούτσικα, Παπαγεωργίου, Μαστρογιάννη, Νέλλα, Αναγνωστοπούλου, Κατσαούνου, Υφαντή Η. (63' Βασιλείου), Κοντομάρη




















