Συμμετείχε σε τουριστική έκθεση στο Βουκουρέστι το Επιμελητήριο

21 Φεβρουαρίου 2017, 15:44
A+ A-
Με στόχο την προβολή της Εύβοιας και την προσέλκυση τουριστών.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, στο πλαίσιο σειράς συντονισμένων δράσεων για την Τουριστική προβολή  της Εύβοιας συμμετείχε συλλογικά με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους Συλλόγους Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMEXPO, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το διάστημα 16-19 Φεβρουαρίου.

Στόχος της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου ήταν η προσέλκυση Τουριστών από τις Βαλκανικές χώρες και ιδιαίτερα από τη Ρουμανία και δη, η προσέλκυση αυτών όχι μόνο κατά την καλοκαιρινή αλλά και κατά την χειμερινή περίοδο.

Προς την κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο – όπως και η Περιφέρεια - είχε αποστείλει πρόσκληση σε μεγάλα Τουριστικά Γραφεία αποσκοπώντας στην ολοκληρωμένη και κατά το δυνατόν ευρύτερη παρουσίαση της Εύβοιας, η οποία λαμβάνοντας χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αποτύπωσε με επιτυχία τα χαρακτηριστικά του Νομού μας.

Επιπλέον, επιμελήθηκε και πραγματοποιήθηκε ειδική παρουσίαση της Εύβοιας με θέμα «Γιατί στην Εύβοια»,  η οποία κάλυψε επικεντρωμένα τη Φυσική Ομορφιά της Εύβοιας, τον Αρχαιολογικό και Ιστορικό πλούτο της, τη Γαστρονομία της, τις Φυσιολατρικές και Θαλάσσιες Δραστηριότητες της καθώς και τα είδη Εναλλακτικού Τουρισμού που παρέχει στους επισκέπτες της.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσωπήθηκε από τις κυρίες Ανδρομάχη Κολούτσου και Βασιλική Ρόγκα,  μέλη του Δ.Σ., Υπεύθυνες μαζί με το Τουριστικό Τμήμα του Φορέα για την Τουριστική Προβολή και Προώθηση της Εύβοιας.

Επιστροφή