Τι το θέλει το κτήριο;

Τι το θέλει το κτήριο;
16 Δεκεμβρίου 2010, 07:03
A+ A-
Αντιδράσεις στην απόφαση του δήμαρχου να νοικιάσει νέο κτήριο.

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του δήμαρχου για αναζήτηση κτηρίου, που θα στεγάσει υπηρεσίες του νέου διευρυμένου Δήμου. Η πρώτη επίσημη αντίδραση ήρθε δια χειρός Κώστα Χαϊνά, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση γεμάτη ... απορίες.

Οι απορίες σχετίζονται με την σκοπιμότητα ενοικίασης νέου κτηρίου, από τη στιγμή που δεν έχει καταρτιστεί ακόμη ο Οργανισμός Εσωτερικών Υπηρεσιών του νέου Δήμου, ώστε να καθοριστούν οι ανάγκες σε υπαλληλικό προσωπικό.

Επιπλέον ο κ. Χαϊνάς τονίζει ότι ο νέος Δήμος διαθέτει άλλα τέσσερα δημαρχιακά μέγαρα στους πρώην Δήμους Αρτάκης, Ληλάντιου,Αυλίδας και Ανθηδώνας, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν, ενώ υπάρχει και το νεόδμητο Διοικητήριο, στο οποίο κατά την άποψή του μπορούν να φιλοξενηθούν δημοτικές υπηρεσίες.  

Σημειώνει επίσης την ανάγκη να περιοριστούν οι δαπάνες του νέου Δήμου στη σκληρή περίοδο λιτότητας που διανύουμε. Καταλήγοντας ο κ. Χαϊνάς επισημαίνει ότι κι αν ακόμη τεκμηριωθεί ότι κρίνεται αναγκαία η ενοικίαση κτηρίου την σχετική απόφαση πρέπει να λάβει το νέο δημοτικό συμβούλιο, που σε λίγες μέρες αναλαμβάνει καθήκοντα.

 

 

Επιστροφή