ΟΑΕΔ ΒΑΣΙΛΙΚΟ: Διπλή αποβολή έφερε αναταραχή στις Σχολές του ΟΑΕΔ
Αναταραχή επικρατεί στις Σχολές του ΟΑΕΔ, στο Βασιλικό, μετά τη μονοήμερη αποβολή δύο σπουδαστών της ΕΠΑΣ. Πρόκειται για τον πρόεδρο του 7μελους μαθητικού συμβουλίου και το μέλος Ο.Π, οποίος είναι και μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου Εύβοιας.
Στο θέμα δόθηκε διαστάσεις από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενώ αντιπροσωπεία συνδικαλιστών βρέθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στην πύλη της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βασιλικού.
Σκοπός ήταν να μοιράσει στους σπουδαστές ψήφισμα διαμαρτυρίας για την διπλή αποβολή και να καλέσει τον Διευθυντή να ανακαλέσει. Παρέμβαση για το θέμα στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ, έκανε ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ του ΟΑΕΔ.
Ο κ. Γκώγκος ζήτησε «να διερευνηθεί το θέμα, να παρθούν μέτρα για να ανακληθεί η αποβολή, προκειμένου να μη μετατραπούν οι σχολές, με την ανοχή των διευθυντών, σε κυψέλες φασιστικών απόψεων».



















