ΕΡΕΤΡΙΑ: Μεγάλη δυσαρέσκεια για την εχθρική ατμόσφαιρα στα Ψαχνά

ΕΡΕΤΡΙΑ: Μεγάλη δυσαρέσκεια για την εχθρική ατμόσφαιρα στα Ψαχνά
30 Ιανουαρίου 2017, 13:37
A+ A-
Αλλά και την αποβολή του Τόρα.

Το ντέρμπι του Ηρακλή με την Ερέτρια στα Ψαχνά πέρασε, αλλά απ' ό,τι φαίνεται θα υπάρξει και ...τρίτο ημίχρονο.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα αναμένουν με αγωνία το «ύψος» της τιμωρίας του Γκέρσι Τόρα που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, λόγω άσεμνης χειρονομίας προς την κερκίδα.

Πάντως, στην Ερέτρια «βράζουν» με την εχθρική ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν στο γήπεδο των Ψαχνών, ενώ κάνουν λόγο και για ρατσιστική επίθεση (!) στον Τόρα, ο οποίος ...απάντησε και το «πλήρωσε» με την αποβολή του.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ερέτριας Θέμης Κοντσιλίδης δεν ήταν στο γήπεδο των Ψαχνών και ενημερώθηκε για το κλίμα που επικράτησε από τους άμεσους συνεργάτες του.

Αυτό το οποίο έλεγε όμως είναι ότι «εμείς φερόμαστε κόσμια σε όλες τις ομάδες. Ας βγει μία ομάδα να πει ότι έχει παράπονο από τη φιλοξενίας μας».

Είναι γεγονός, ότι το ματς Ηρακλής-Ερέτρια ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο υπήρχε μεγάλη ένταση από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Πάντως, σε ότι έχει να κάνει με την αποβολή του Τόρα, αυτό που υποστήριζαν χθες στην Ερέτρια είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να μην είναι «αρνάκι» εντός γηπέδου, αλλά για να φτάσει στο σημείο να «απαντήσει» στην κερκίδα έφτασε στο αμήν διότι άκουσε ουκ ολίγα, τα οποία έχουν γραφτεί και στο φύλλο αγώνα.

Εν αναμονή των αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής λοιπόν, για ένα ντέρμπι που ...στοίχισε ακριβά στην Ερέτρια, καθώς πλην του Τόρα, από το ματς αποβλήθηκε και ο Σμπιλήρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όμως, υπάρχει ικανοποίηση, για το γεγονός, ότι η Ερέτρια κατάφερε να μείνει όρθια με εννιά παίκτες, για περίπου μισή ώρα!             

Επιστροφή