Συνεδρίασαν και έκοψαν πίτα στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Συνεδρίασαν και έκοψαν πίτα στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
30 Ιανουαρίου 2017, 12:49
A+ A-
Ο Χρήστος Παγώνης ενημέρωσε το Δ.Σ. για το θέμα των νέων διοδίων στο Σχηματάρι.

Συνεδρίασε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στην Λαμία το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας . Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στο σχέδιο δράσης της Π.Ε.Δ., σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο απολογισμός του 2016 και ο προϋπολογισμός του 2017.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης ενημέρωσε και τα υπόλοιπα μέλη για τις δύο απόπειρες που έγιναν προκειμένου να ξεκινήσουν προπαρασκευαστικές εργασίες για την εγκατάσταση Σταθμού Διοδίων στο δρόμο Σχηματάρι - Χαλκίδα.

Ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, στο πλαίσιο και του ομόφωνου ψηφίσματος που εγκρίθηκε στο τελευταίο συνέδριό της στα Καμένα Βούρλα.

Στο τέλος στης συνεδρίασης έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Π.Ε.Δ.

 

Επιστροφή