Ξεκινούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα
Ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει και φέτος θαλασσινό καρναβάλι στη Χαλκίδα, με τίτλο «Τιτανομαχίες στον Ευβοϊκό», την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου.
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Χαλκίδα θα αρχίσουν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί, με χορούς στην παραλία της πόλης, γλέντι με με παραδοσιακή ορχήστρα , φασολάδα και κρασί.
Το μεσημέρι, στις 3:30, θα κάνουν την εμφάνισή τους στον Ευβοϊκό κόλπο μασκαράδες με jet ski, flyboarding, πλεούμενα, κανόε καγιάκ, ενώ στις 4 ξεκινώντας από το Κόκκινο Σπίτι, καρναβαλιστές θα παρελάσουν μέχρι το Στρογγυλό της παραλίας.
Οι καρναβαλιστές θα συνοδεύονται από τα μέλη του συγκροτήματος BATALA, που θα δίνουν ρυθμό με τα κρουστά τους. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 6 το απόγευμα με συναυλία, η οποία θα έχει άρωμα αποκριάς.



















