ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ο Σίμωσης έφυγε για Αυστραλία, ο Λελούδας ήρθε από την Κορινθία
Μία ...απρόσμενα σημαντική απώλεια κατέγραψε στο έμψυχο δυναμικό του, ο πρωτοπόρος της Α' ΕΠΣΕ Ταμυναϊκός, ο οποίος ...χάνει τον βασικό γκολτζή του και πρώτο σκόρερ (με 18 γκολ) της μεγάλης κατηγορίας, Γιάννη Σίμωση.
Ο Σίμωσης τις επόμενες μέρες θα μπει στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψει σε ...άλλη ήπειρο και συγκεκριμένα στη μακρινή Αυστραλία!
Αυτό σημαίνει ότι ήδη αποτελεί παρελθόν από τον Ταμυναϊκό.
Παρόλα αυτά η ομάδα του Αλιβερίου φρόντισε να ενισχυθεί την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τον 22χρονο στράικερ Μιχάλη Λελούδα.

Ο Λελούδας έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Μανδραϊκός και ο Αστέρας Μαγούλας, ενώ την περίοδο 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης Ερυθρών με την οποία σημείωσε 23 γκολ!
Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παννεμεατικό (Νεμέα Κορινθίας), και αναδείχθηκε MVP της κορινθιακής μεγάλης κατηγορίας με 31 γκολ (!) στο ενεργητικό του.
Τον περ. Ιούλιο συμφώνησε με την ομάδα της Κορίνθου (πρόλαβε και σημείωσε 6 γκολ), ενώ χθες ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ταμυναϊκό, ο οποίος βάζει στις τάξεις του έναν δεινό επιθετικό που «μυρίζεται» το γκολ και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τους «μπλε» στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην ...Ιθάκη της ανόδου στη Γ' Εθνική.
Πάντως, οι μεταγραφές του Ταμυναϊκού δεν ...σταματάνε στον Λελούδα. Οι Αλιβεριώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ερετριανό πρώην παίκτη της ΑΕΚ Χαλκίδας Βαγγέλη Κοκκάλα και δεν αποκλείεται (αν δεν στραβώσει κάτι), τα επόμενα 24ωρα οι δύο πλευρές να επικυρώσουν τη συνεργασία τους.





















