Άρχισε τις επαφές ο Σίμος Κεδίκογλου με εκπροσώπους Αρχών και φορέων

Άρχισε τις επαφές ο Σίμος Κεδίκογλου με εκπροσώπους Αρχών και φορέων
6 Ιανουαρίου 2017, 17:15
A+ A-
Λέτε να ...μυρίστηκε εκλογές;

Σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων έχει ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος  την Παρασκευή  6 Ιανουαρίου θα παραστεί στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στην παραλία Χαλκίδας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα περιοδεύσει στο Βαθύ Αυλίδας.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου,  συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό κατά την οποία έγινε ενημέρωση όσον αφορά  στο σχεδιασμό και τη λήψη έκτακτων μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων εν όψει της επιδείνωσης του καιρού.

Στη συνέχεια ο Σίμος Κεδίκογλου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Χαλκιδέων  Χρήστο Παγώνη και ενημερώθηκε για τον βαθμό ετοιμότητας του Δήμου για την κακοκαιρία και άλλα θέματα.

Επιστροφή