Δάσκαλος βρήκε γεμάτο πορτοφόλι και το παρέδωσε στην Αστυνομία
Μάθημα εντιμότητας στην πράξη έδωσε στους μαθητές του ένας δάσκαλος σχολείου της Κατερίνης, ο οποίος βρήκε ένα πορτοφόλι με αρκετά χρήματα και έσπευσε να το παραδώσει στην Αστυνομία.
Ο εκπαιδευτικός περπατούσε στο κέντρο της πόλης, όταν είδε πεσμένο το πορτοφόλι που περιείχε 400 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50. Χωρίς να μπει ούτε για μια στιγμή στον πειρασμό να κρατήσει τα χρήματα, πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα και το παρέδωσε στον αξιωματικό υπηρεσίας.
Από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η κάτοχος του πορτοφολιού, η οποία είχε απελπιστεί πιστεύοντας ότι θα έκανε «μαύρες» γιορτές, καθώς με τα χρήματα αυτά σκόπευε να ψωνίσει αγαθά για τις γιορτινές μέρες, για την οικογένειά της.
Χάρη στην εντιμότητα του δασκάλου η οικογένεια της γυναίκας μπόρεσε να περάσει χαρούμενα Χριστούγεννα.


















