Ισόβια σε 46χρονη συζυγοκτόνο

Ισόβια σε 46χρονη συζυγοκτόνο
19 Δεκεμβρίου 2016, 07:21
A+ A-
Η ίδια κατονομάζει ως δράστη 35χρονο, από το οποίο είχε ζητήσει να δείρει τον άντρα της για εκφοβισμό.

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Θεσσαλονίκης σε 46χρονη που κρίθηκε ένοχη, και σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Ιούλιο του 2009, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το φονικό διαπράχθηκε μέσα στο σπίτι όπου ζούσε το αντρόγυνο, τη στιγμή μάλιστα που σε άλλο σημείο της κατοικίας βρίσκονταν τα δύο τους παιδιά. Ο 46χρονος σύζυγος βρέθηκε «γαζωμένος» με επτά σφαίρες από αυτόματο πιστόλι, τύπου «Μακάροφ», το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, η 46χρονη, ομογενής από τη Γεωργία, παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας την πράξη της. Ωστόσο στην πορεία της ποινικής διαδικασίας άλλαξε ουκ ολίγες φορές την υπερασπιστική της γραμμή.

Ενώπιον του ΜΟΕ αρνήθηκε την κατηγορία που της καταλογίζεται, κατονομάζοντας ως δράστη πρόσωπο, από το οποίο είχε ζητήσει να δείρει τον 46χρονο για εκφοβισμό.

Να σημειωθεί ότι το κατονομαζόμενο πρόσωπο φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ηλικίας περίπου 35 ετών και είναι κατηγορούμενος ως συναυτουργός στη δολοφονία, πράξη για την οποία θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν κι εφόσον συλληφθεί.

Επιστροφή