Επτά σεμινάρια από το Επιμελητήριο μέσα στο 2017
Το Επιμελητήριο Εύβοιας - Φορέας Εκπροσώπησης Εργοδοτών - θα υλοποιήσει το 2017 σειρά προγραμμάτων σεμιναρίων κατάρτισης επαγγελματιών, στο πλαίσιο του «Προγράμματος Επαγγελματικής κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Το Επιμελητήριο θα διεξάγει συνολικά επτά προγράμματα κατάρτισης επαγγελματιών, στην Χαλκίδα, στην περιφέρεια του νομού και στην Σκύρο, παρέχοντας επαγγελματική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς και στην «παραγωγή» προσωπικού με εξειδικευμένες γνώσεις.
Η δράση συμπληρώνει τις συντονισμένες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την ποιοτική αναβάθμιση της ευβοϊκής παραγωγικότητας υπηρετώντας έναν εκ των πρωταρχικών στόχων του Φορέα, την κατάρτιση - επανακατάρτιση και δια βίου μάθηση των επιχειρηματιών και των εργαζομένων του νομού.