Ο Γιώργος Κρόκος ανέλαβε τον Όλυμπο Γυμνού και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία
Ο Γιώργος Κρόκος πριν δύο εβδομάδες χώρισε με το Αυλωνάρι, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά δεν άργησε να βρει ...προπονητική στέγη και από σήμερα το πρωί είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Όλυμπου Γυμνού, ενώ το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Ο Κρόκος, που κατάγεται από το Γυμνό και έχει φορέσει τη φανέλα του Όλυμπου σαν ποδοσφαιριστής, θα κάνει ντεμπούτο το ερχόμενο Σάββατο στο εντός έδρας ματς με τη Δροσιά.
Επίσης να σημειώσουμε ό,τι θα καθίσει στον πάγκο του Όλυμπου για δεύτερη φορά, καθώς είχε κοουτσάρει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και την περίοδο 2012-13, όταν είχε διαδεχτεί τον Σπύρο Σταματούκο, ενώ ήταν προπονητής και στα τμήματα υποδομής του ευβοϊκού συλλόγου.
Ο Κρόκος, αυτή τη φορά θα αντικαταστήσει στον πάγκο του Όλυμπου τον Βαγγέλη Σταματούκο, ενώ αναλαμβάνει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία, καθώς οι Γυμνιώτες βρίσκονται στην πρoτελευταία θέση της βαθμολογίας και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Α' ΕΠΣΕ.
Πάντως, η παλικαρίσια ισοπαλία με 1-1 στην Αρτάκη (προχθές) μπορεί να αποτελέσει το ...έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στο δρόμο για τη σωτηρία και ο Γιώργος Κρόκος που δεν φοβάται τις προκλήσεις θα προσπαθήσει να βγάλει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε.
Ο ίδιος μιλώντας στο egnomi.gr ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν σε καλεί η ομάδα του χωριού σου για να τη βοηθήσεις, δεν μπορείς να πεις «όχι». Εδώ, οι άνθρωποι μ' αγαπάνε και αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε από κοινού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καταλαβαίνετε ότι το έργο μας είναι αφάνταστα δύσκολο, διότι η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ έχει και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Μπορεί άλλος στη θέση μου να απαντούσε αρνητικά. Προσωπικά, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα και αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους μας είναι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να εκπληρώσουμε το στόχο της παραμονής. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο μας».




















